Recensies

“In één woord: PRACHTIG! Hier gaan zoveel mama’s blij mee zijn! Duidelijke uitleg, wetenschappelijk onderbouwd maar geen hoogdravend taalgebruik, luchtig door de mooie vormgeving, goeie tips, voorbeeldmenu’s (ook als je vegetarisch bent). Kortom, superhandig! 

Een must-have voor professionals die met kinderen werken, maar natuurlijk nog het meest voor ouders die graag willen weten wat te doen als hun kindje duidelijk reageert op iets en niet goed weten wat dan de volgende stap is.”

– Anja Caers, osteopaat bij HappyBabyCoach


“Dit boek is wat ik 9 jaar geleden nodig had, toen mijn derde kind een koemelkallergie had, en ik enkel op internet wat informatie bij elkaar kon sprokkelen en zelf op zoek moest gaan naar alternatieven. Ik verbleef 3x zo lang in de supermarkt om alle etiketten te lezen om iets te vinden dat ik mocht eten. Ik had maar al te graag een duidelijke gids als ‘Blij Koemelkvrij’ gehad.”

– Elke Notebaert, vroedvrouw bij Vroedvrouwenpraktijk De Wolk

Lees hier de volledige recensie van Elke.


“Dank je voor de snelle verzending van je boek !! Heb er al heel wat info kunnen uit halen en veel zaken wijzen idd op koemelkallergie. Wat een opluchting… bedankt bedankt!!!”

– Caroline Devulder, mama en doula/geboortefotograaf

 

Met duidelijk en aantrekkelijk beeldmateriaal, herkenbare reacties van ouders en wetenschappelijk onderbouwde informatie maakt Rolinde je wegwijs in de wereld van de koemelkeiwitallergie zonder je te gaan overdonderen.

De gids voor koemelkvrije baby’s is duidelijk opgebouwd zodat je kan inspringen waar je info nodig hebt maar leest zo vlot dat je even goed van het begin tot het einde kan gaan lezen. Je wordt immers niet platgeslagen met kennis maar de informatie wordt duidelijk gestructureerd zodat je voor jezelf helemaal mee kan zijn in het verhaal van jouw kind.”

– Lien Verdickt, lactatiekundige bij Groei!

Lees hier de volledige recensie van Lien.

“Het is heel helder en duidelijk geschreven. Niet belerend maar echt een hele praktische gids om mee aan de slag te gaan en waarmee je duidelijk maakt wat koemelkallergie juist is.”

– Ellen Sergeant, eigenaar van De Babykangoeroe